طعم خوش میوه‌های استوایی برای کسانیکه عاشق میوه‌های استوایی و به دنبال طعم‌های جدید هستند. لذت تجربه‌ی دسری متفاوت و با بافتی لطیف و ژلاتینی را اینبار با طعم منحصر بفرد دسر پاناکوتا انبه دنت تجربه کنید

محتویات : شیر تازه گاو، خامه، شیر خشک بدون چربی، شکر، نشاسته، استابلایزر، مالتودکسترین، ژلاتین، طعم دهنده مشابه طبیعی پاناکوتا، سس انبه

  • +

    100 گرم /

    161 کیلو کالری

    انرژی
  • +
    قند

    100 گرم /

    10.7 گرم

  • +
    چربی

    100 گرم /

    5.3 گرم

  • +
    اسید چرب ترانس

    100 گرم /

    0,05 گرم

  • +
    نمک

    100 گرم /

    0,2 گرم

انرژی

100 گرم /

161 کیلو کالری

قند

100 گرم /

10.7 گرم

چربی

100 گرم /

5.3 گرم

اسید های چرب ترانس

100 گرم /

0,05 گرم

نمک

100 گرم /

0,2 گرم

ساین شاین گلاسه انبه :

ساین شاین گلاسه انبه

مواد لازم :

پاناکوتای انبه دنت: 1 عدد

بستنی توت‌فرنگی : 1 بسته

توت‌فرنگی تازه : 8 عدد

سس توت‌فرنگی : برای تزیین

اسپری خامه : برای تزیین

پسته خرد شده : برای تزیین

آلبالو یا توت‌فرنگی : برای تزیین

طرز تهیه :

لیوان بلندی را انتخاب کنید. 5 عدد توت‌فرنگی درون آن بریزید. 1 قاشق سس توت‌فرنگی روی آن بریزید. توپ بزرگی از بستنی توت‌فرنگی داخل لیوان بیاندازید. پاناکوتا را هم بزنید و روی توپ بستنی بیاندازید و دوباره یک توپ بستنی بیاندازید. مقداری توت‌فرنگی و سس توت‌فرنگی اضافه کنید و سپس روی آن مقداری خامه و پسته و آلبالو قرار دهید.

مشاهده دستورات بیشتر