طعم لحظات خوش تابستان برای کسانیکه عاشق میوه های تابستانی هستند. لذت تجربه‌ی دسری متفاوت، با بافتی لطیف و ژلاتینی را اینبار با طعم منحصر بفرد دسر پاناکوتا توت فرنگی دنت تجربه کنید.

محتویات: شیر تازه گاو، خامه، شیر خشک بدون چربی، شکر، نشاسته، استابلایزر، مالتودکسترین، ژلاتین، طعم دهنده مشابه طبیعی پاناکوتا، سس توت فرنگی

  • +

    100 گرم /

    161 کیلو کالری

    انرژی
  • +
    قند

    100 گرم /

    10.7 گرم

  • +
    چربی

    100 گرم /

    5.3 گرم

  • +
    اسید چرب ترانس

    100 گرم /

    0,05 گرم

  • +
    نمک

    100 گرم /

    0,2 گرم

انرژی

100 گرم /

161 کیلو کالری

قند

100 گرم /

10.7 گرم

چربی

100 گرم /

5.3 گرم

اسید های چرب ترانس

100 گرم /

0,05 گرم

نمک

100 گرم /

0,2 گرم

دونات با کرم پاناکوتای توت‌فرنگی :

 دونات با کرم پاناکوتای توت‌فرنگی

مواد لازم :

پاناکوتای توت‌فرنگی دنت : 4 عدد

شیر : 125 میلی‌لیتر

آرد : 450 گرم

پودر خاک قند : 3 قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ : 2 عدد

کره : 45 گرم

آب : 2 قاشق چایخوری

نمک: نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه :

کل مواد به غیر از پاناکوتا را درون دستگاه همزن کیک آنقدر به هم بزنید تا خمیری یکدست به دست بیاید. خمیر را درون کیسه‌ی فریزر بگذارید و یک ساعت به همان حال نگهش دارید تا خمیر عمل بیاید. سپس خمیر را به صورت گلوله‌هایی اندازه‌ی توپ پینگ پنگ در بیاورید و در روغن داغ سرخ کنید. توپها را برشته و سپس خنک شوند. پاناکوتا را در کاسه‌ای خوب به هم بزنید. آن را با قیف درون دونات‌ها پر کرده و در آخر روی آنها پودر خاک قند بریزید.

مشاهده دستورات بیشتر