طعم لحظات خوش تابستان برای کسانیکه عاشق میوه های تابستانی هستند. لذت تجربهی دسری متفاوت، با بافتی لطیف و ژلاتینی را اینبار با طعم منحصر بفرد دسر پاناکوتا توت فرنگی دنت تجربه کنید.
محتویات: شیر تازه گاو، خامه، شیر خشک بدون چربی، شکر، نشاسته، استابلایزر، مالتودکسترین، ژلاتین، طعم دهنده مشابه طبیعی پاناکوتا، سس توت فرنگی

-
+
100 گرم /
161 کیلو کالری
انرژی -
+قند
100 گرم /
10.7 گرم
-
+چربی
100 گرم /
5.3 گرم
-
+اسید چرب ترانس
100 گرم /
0,05 گرم
-
+نمک
100 گرم /
0,2 گرم
100 گرم /
161 کیلو کالری
100 گرم /
10.7 گرم
100 گرم /
5.3 گرم
100 گرم /
0,05 گرم
100 گرم /
0,2 گرم
دونات با کرم پاناکوتای توتفرنگی :

مواد لازم :
پاناکوتای توتفرنگی دنت : 4 عدد
شیر : 125 میلیلیتر
آرد : 450 گرم
پودر خاک قند : 3 قاشق غذاخوری
تخممرغ : 2 عدد
کره : 45 گرم
آب : 2 قاشق چایخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
کل مواد به غیر از پاناکوتا را درون دستگاه همزن کیک آنقدر به هم بزنید تا خمیری یکدست به دست بیاید. خمیر را درون کیسهی فریزر بگذارید و یک ساعت به همان حال نگهش دارید تا خمیر عمل بیاید. سپس خمیر را به صورت گلولههایی اندازهی توپ پینگ پنگ در بیاورید و در روغن داغ سرخ کنید. توپها را برشته و سپس خنک شوند. پاناکوتا را در کاسهای خوب به هم بزنید. آن را با قیف درون دوناتها پر کرده و در آخر روی آنها پودر خاک قند بریزید.