طعمی متفاوت و یادآور تافی‌های دوران کودکی برای کسانیکه به دنبال طعمی نوستالژیک هستند. لذت تجربه دسری تازه همراه با بافتی نرم و کرمی را با طعم متفاوت دسر تافی دنت تجربه کنید.

محتویات : شیر تازه بدون چربی گاو, خامه تازه, شکر، نشاسته ذرت، لاکتوز، طعم دهنده مشابه طبیعی تافی، استابلایزر

  • +

    100 گرم /

    125 کیلو کالری

    انرژی
  • +
    قند

    100 گرم /

    10.1 گرم

  • +
    چربی

    100 گرم /

    4.7گرم

  • +
    اسید چرب ترانس

    100 گرم /

    0,05 گرم

  • +
    نمک

    100 گرم /

    0,21 گرم

انرژی

100 گرم /

125 کیلو کالری

قند

100 گرم /

10.1 گرم

چربی

100 گرم /

4.7 گرم

اسید های چرب ترانس

100 گرم /

0,05 گرم

نمک

100 گرم /

0,21 گرم

تافی کرم بروله :

تافی کرم بروله

مواد لازم :

دسر تافی دنت : 4 عدد

زرده تخم‌مرغ: 2 عدد

وانیل : 0.5 قاشق چایخوری

پودر شکر : 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

زرده تخم‌مرغ و دسرهای دنت و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را درون ظرف‌های نسوز بریزید و ظرف‌ها را روی سینی قرار دهید و روی سینی فر یک استکان آب بریزید. قبل از گذاشتن سینی داخل فر روی دسرها شکر بریزید. فر را با حرارت دو طرفه روشن کرده و روی 200 درجه تنظیم کنید. وقتی شکر روی دسرها آب و برشته شد، آن‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود. سینی دسر را 2 ساعت در داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. یادتان باشد برای آب شدن شکر روی دسر می‌توانید از فندک مخصوص آشپزخانه استفاده کنید.

مشاهده دستورات بیشتر