طعمی اصیل و قدیمی برای کسانیکه عاشق عطر و طعم دسرهای ایرانی هستند. لذت تجربه‌ی دسری تازه همراه با بافتی نرم را با دسر زعفرانی دنت تجربه کنید.

محتویات : شیر تازه بدون چربی گاو, خامه تازه, شکر، نشاسته ذرت، لاکتوز، شیرخشک بدون چربی،استابلایزر، گلاب، طعم دهنده طبیعی زعفران با رنگ طبیعی، رنگ طبیعی تورمریک، بتاکاروتن، زعفران

  • +

    100 گرم /

    130 کیلو کالری

    انرژی
  • +
    قند

    100 گرم /

    9.9 گرم

  • +
    چربی

    100 گرم /

    4.8گرم

  • +
    اسید چرب ترانس

    100 گرم /

    0,05 گرم

  • +
    نمک

    100 گرم /

    0,14 گرم

انرژی

100 گرم /

130 کیلو کالری

قند

100 گرم /

9.9 گرم

چربی

100 گرم /

4.7 گرم

اسید های چرب ترانس

100 گرم /

0,05 گرم

نمک

100 گرم /

0,14 گرم

کیک یزدی با روکش زعفرانی :

‌کیک یزدی با روکش زعفرانی

مواد لازم :

دسر زعفرانی دنت : 2 عدد

تخم‌مرغ : 4 عدد

کره یا روغن : 150 گرم برابر با یک پیمانه

وانیل : یک قاشق چایخوری

شکر : 1.5 پیمانه

آرد: 2.5 پیمانه

پوست پرتقال رنده شده : یک قاشق غذاخوری

خلال پسته و بادام : در صورت نیاز برای تزیین

بیکینگ پودر :2 قاشق مرباخوری

شکلات سفید : 100 تا 120 گرم

طرز تهیه :

تخم‌مرغ‌ها را با شکر به هم بزنید تا رنگش سفید شود. کره یا روغن را به آن اضافه کنید. وانیل و پوست پرتقال را نیز اضافه کنید. سپس آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کرده و خوب هم بزنید. مایع را نیم ساعت داخل یخچال گذاشته، بعد آن را خارج کرده و در قالب‌های مخصوص بریزید. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 40 دقیقه گرم کنید. سپس کیک یزدی‌ها را از فر خارج کرده و بعد از یک الی 2 ساعت که خنک شد قالب‌ها را خارج کنید. بعد از این مرحله نوبت روکش‌هاست. به روش بن‌ماری حرارت دهید. شکلات سفید را آب کرده و با دسر زعفرانی هم بزنید و با قاشق مرباخوری روی کیک یزدی‌ها را از این مایع بپوشانید. در صورت تمایل می‌توانید روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین کنید.

مشاهده دستورات بیشتر