طعم محبوب شکلات برای کسانیکه به دنبال شادی و نشاط روزانه هستند. لذت تجربه‌ی دسری تازه همراه با بافتی نرم را با طعم منحصربفرد دسر شکلاتی دنت تجربه کنید.

محتویات : شیر تازه بدون چربی گاو, خامه تازه, شکر، نشاسته ذرت, پودر کاکائو، استابلایزر، پودر شکلات

  • +

    100 گرم /

    133 کیلو کالری

    انرژی
  • +
    قند

    100 گرم /

    12.6 گرم

  • +
    چربی

    100 گرم /

    5گرم

  • +
    اسید چرب ترانس

    100 گرم /

    0,05 گرم

  • +
    نمک

    100 گرم /

    0,17 گرم

انرژی

100 گرم /

133 کیلو کالری

قند

100 گرم /

12.6 گرم

چربی

100 گرم /

5 گرم

اسید های چرب ترانس

100 گرم /

0,05 گرم

نمک

100 گرم /

0,17 گرم

شکلات پرتقال کاسه‌ای :

‌شکلات پرتقال کاسه‌ای

مواد لازم :

دسر شکلاتی دنت : 4 عدد

پرتقال : 1 عدد

شکلات تلخ (60% الی 70%) : 150 گرم

پوست پرتقال خلال شده : 1 قاشق غذاخوری

کارامل رقیق شده : 1 فنجان کوچک

خامه سفت : به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا پوست پرتقال را رنده کنید و در آب جوش بریزید و چندبار آب را عوض کنید تا تلخی آن برود. سپس فیله پرتقال را بندانگشتی خرد کنید بدون آن که پوستی به آن وصل باشد. دنت‌ها را درون قابلمه تفلون ریخته و با شعله کم حرارت دهید. شکلات را خرد کنید و درون دنت بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس فیله پرتقال‌ها را به شکلات و دنت اضافه کنید و باز هم بزنید سپس در ظرفی جدا یک قاشق غذاخوری سرپر، شکر را حرارت دهید تا شکر قهوه‌ای شود. وقتی شکر ذوب شد یک فنجان کوچک آب به آن اضافه کنید و 5 تا 6 دقیقه آن را بجوشانید و آن را با خامه سفت و پوست پرتقالی که تلخی آن را گرفته‌اید، تزیین کنید. شکلات پرتقالی به غیر از صبحانه برای همه وعده‌ها مناسب است

مشاهده دستورات بیشتر