طعمی کلاسیک برای کسانی که عاشق دسر هستند. لذت تجربه‌ی دسری تازه همراه با بافتی نرم را با طعم استثنایی دسر وانیل دنت تجربه کنید.

محتویات : شیر تازه بدون چربی گاو, خامه تازه, شکر، نشاسته ذرت، لاکتوز، شیرخشک بدون چربی، استابلایزر، طعم دهنده مشابه طبیعی وانیل، بتاکاروتن

  • +

    100 گرم /

    120 کیلو کالری

    انرژی
  • +
    قند

    100 گرم /

    9.9 گرم

  • +
    چربی

    100 گرم /

    4.7گرم

  • +
    اسید چرب ترانس

    100 گرم /

    0,05 گرم

  • +
    نمک

    100 گرم /

    0,21 گرم

انرژی

100 گرم /

130 کیلو کالری

قند

100 گرم /

9.9 گرم

چربی

100 گرم /

4.7 گرم

اسید های چرب ترانس

100 گرم /

0,5 گرم

نمک

100 گرم /

0,18 گرم

کرم بروله وانیلی :

‌کرم بروله وانیلی

مواد لازم :

دسر وانیلی دنت : 4 عدد

زرده تخم‌مرغ : 4 عدد

پودر خاک قند :2 قاشق غذاخوری سرپر

شکر معمولی : 2 قاشق غذاخوری

وانیل : نوک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

زرده‌های تخم‌مرغ را با پودر خاک قند هم بزنید تا یکدست شده و پف کند. سپس دنت‌های وانیلی را اضافه کرده و خوب هم بزنید و 20 دقیقه مایع را در حالت بن‌ماری (شعله غیر مستقیم) حرارت دهید. حرارت بخار، مایع‌ها را سفت‌تر می‌کند. بعد از 20 دقیقه مداوم هم زدن مایع‌ها را درون کاسه‌های مخصوص فر ریخته، کف سینی فر را کمی آب بریزید و ظرف‌های دسر را درون آن بچینید. روی آن کمی شکر بپاشید. ظرف را به مدت 12 تا 15 دقیقه درون فر گذاشته که حرارت بیشتر از بالا به دسر برسد تا شکر روی دسر آب شود. سپس دسرها را از فر خارج کرده و بعد از 15 دقیقه به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر روی دسر سفت شود. به اندازه‌ای سفت شود که وقتی قاشق را روی دسر می‌زنید روی آن بشکند و وارد دسر شود. (این به دلیل خاصیت آب شدن شکر است.) نکته: در صورت تمایل برای خوشرنگ شدن روی بروله، می‌توانیم یک عدد تخم‌مرغ را با دو قاشق غذاخوری شکر خوب هم زده و روی دسر بریزیم.

مشاهده دستورات بیشتر