کارامل ماده‌ای خوراکی است که از حرارت دادن شکر تا دمایی درحدود 170 درجه سانتی‌گراد پدید می آید در این دما شکر تبدیل به مایعی قهوه‌ای و خوش عطر و طعم می‌شود که در بسیاری از دسرها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
محبوب ترین دسری که با کارامل تهیه می شود کرم کارامل بوده که دسری فرانسوی و بسیار لذیذ است. دسرهای کاراملی دنت با بافتی نرم و لطیف تهیه شده از شیر تازه و سرشار از مواد مغذی بوده که بدون هرگونه مواد نگهدارنده و به صورت بافتی اسفنجی همراه با کارامل شکلاتی و وانیل عرضه می شود.

لذت لحظه‌های با هم بودن با دسرهای کاراملی دنت