تلفیق طعم شکلات و کارامل در دسری متفاوت برای کسانیکه عاشق انواع دسرهای شکلاتی هستند. لذت تجربهی دسری تازه همراه با بافتی نرم و لطیف را با طعم نشاط‌آور و انرژی‌بخش دسر شکلات کارامل دنت تجربه کنید.

محتویات : شیر تازه گاو 3.5% چربی، شکر،شربت کارامل، شیر خشک، نشاسته ذرت، ژلاتین، کاراگینان،طعم دهنده طبیعی وانیل،بتاکاروتن

  • +

    100 گرم /

    123 کیلو کالری

    انرژی
  • +
    قند

    100 گرم /

    14.8 گرم

  • +
    چربی

    100 گرم /

    3 گرم

  • +
    اسید چرب ترانس

    100 گرم /

    0,05 گرم

  • +
    نمک

    100 گرم /

    0,2 گرم

انرژی

100 گرم /

123 کیلو کالری

قند

100 گرم /

14.8 گرم

چربی

100 گرم /

4.7 گرم

اسید های چرب ترانس

100 گرم /

0,05 گرم

نمک

100 گرم /

0,2 گرم

محصولات دیگر

شکلات کارامل کرانچی با میوه :

‌شکلات کارامل کرانچی با میوه

مواد لازم :

شکلات کارامل دنت : 2 عدد

بیسکویت گندمی : 1 بسته

برگه زردآلو (ریز خرد شده) : 100 گرم

کره : 100 گرم

شکلات خردشده : 50 گرم

طرز تهیه :

بیسکویت گندمی را با 100 گرم کره درون غذاساز خرد و مخلوط کنید. این پودر چسبنده را درون کاسه ریخته، تکه‌های زردآلو و خرده شکلات‌ها را با این پودر مخلوط کرده، درون قالب‌های گرد ریخته و از بالا به آن فشار بیاورید تا مواد به هم بچسبند. آن‌ها را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید، سپس از قالب خارج کرده و روی آن شکلات کارامل بمالید. نکته: در صورت تمایل می‌توانید 2 اسکوپ بستنی وانیلی کنار آن قرار دهید

مشاهده دستورات بیشتر