دنت نوشیدنی بیسکویت، برای دوستداران طعم شیرین و دلپذیر بیسکویت‌ و کوکی‌

محتویات : شیر تازه‌ی گاو بدون چربی ، خامه ، شکر ، نشاسته ، پودر آب پنیر ، طعم دهنده مشابه طبیعی بیسکوییت ، پودر کاکائو ، استابلایزر ، نمک تصفیه شده خوراکی و آب

  • +

    100 گرم /

    84 کیلوکالری

    انرژی
  • +
    پروتئین

    100 گرم /

    2.8 گرم

  • +
    چربی

    100 گرم /

    3 گرم

  • +
    کربوهیدرات

    100 گرم /

    11.5 گرم

  • +
    کلسیم

    100 گرم /

    117 میلی گرم

انرژی

100 گرم /

84 کیلو کالری

پروتئین

100 گرم /

2.8 گرم

چربی

100 گرم /

3 گرم

کربوهیدرات

100 گرم /

11.5 گرم

کلسیم

100 گرم /

117 میلی گرم

ترافل بیسکویتی نارگیلی :

ترافل بیسکویتی نارگیلی

مواد لازم :

نوشیدنی دنت بیسکویتی : 1 لیتر

موز : 2 عدد

پودر نارگیل : 1 قاشق چایخوری

آرد ذرت : 2 قاشق غذاخوری

شکر : 1 قاشق غذاخوری

خامه : 100 گرم

کیک آماده ساده : 300 گرم

طرز تهیه :

ابتدا نوشیدنی بیسکویتی، آرد، خامه و شکر را درون یک ظرف خوب به هم بزنید. پودر نارگیل را به آن اضافه کرده و روی شعله آتش گذاشته و آنقدر حرارت دهید تا حباب بزند و غلیظ‌تر شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید، کیک و موز حلقه‌شده را درون ظرف شیشه‌ای بریزید (موز حلقه حلقه و کیک مربع مربع شده) مایع خنک شده را روی کیک و موز بریزید و سه ساعت در یخچال گذاشته و با پرک یا خلال نارگیل تزیین کنید.

مشاهده دستورات بیشتر