کیک با کرم طالبی :

‌کیک با کرم طالبی

مواد لازم :

نوشیدنی طالبی دنت : 0.5 لیتر

تخم‌مرغ : 1 عدد

کره : 175 گرم

قهوه دم کرده : 15 میلی‌لیتر

شکر : 17 گرم

آرد: 225 گرم

آب: 20 میلی‌لیتر

پنیر خامه‌ای: 100 گرم

طرز تهیه :

ابتدا تخم‌مرغ، شکر، قهوه، آب و کره‌ی آب شده را با هم مخلوط کنید. سپس 50 گرم بادام پودر شده را آرام آرام با آرد به آن اضافه کنید. خمیر را در دو قالب گرد تقسیم کنید. آن را با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا پخته شود. بعد از آماده شدن بگذارید تا سرد شود. در کاسه‌ای جدا نوشیدنی طالبی و پنیر خامه‌ای را خوب به هم بزنید و روی حرارت بگذارید تا حباب بزند. وقتی یکدست شد بگذارید مایع سرد شود. کرم را بین دو کیک بمالید و کیک‌ها را روی هم بگذارید. روی کیک را با خاک قند و برگ نعنا تزیین کنید.