برخی دورهها در طول زندگی تاثیر چشمگیری بر شکل گیری عادات فردی در کل زندگی دارند، عادات تغذیهای نیز از این قاعده مستثنی نیستند لذا نوع تغذیه در دوران کودکی از اهمیت فراوانی برخوردار است. عادات غذایی دوران کودکی احتمالاً تا دوران بزرگسالی ادامه یافته و ممکن است زمینهی بروز بسیاری از بیماریهای مزمن را فراهم آورد. نقش پدر و مادر درتغذیه کودکان ۳ تا ۶ ساله که تهیه کنندهی مواد غذایی اولیه ، مجری تغذیه و چگونگی غذا خوردن کودک خود هستند، به عنوان مهمترین عامل موثر در وضعیت تغذیه کودک شناخته میشود. پس از کودکی، نوجوانی نیز از پویاترین و پیچیدهترین مراحل زندگی انسان بشمار میرود. رشد و تکامل سریع جسمی و شخصیتی که در این مرحله رخ میدهد میتواند رفتارهای مرتبط با غذاخوردن و بهداشت تغذیه را به شدت تحت تاثیر قرار دهد. رشد سریع جسمی موجب افزایش نیاز به انرژی و مواد مغذی در این دوره در مقایسه با سنین دیگر میشود بنابراین برخورداری از تغذیه مناسب دراین محدوده سنی می تواند کیفیت و کمیت رشد را تحت تاثیر قرار دهد. هـر چنـد حـق اساسی کودکان تغذیه، بهداشـت و مراقبـت خوب است، ۲۰۰ میلیون کودک درجهان و ۱۷۴ میلیون کودک در کشورهای در حال توسـعه از سوء تغذیه رنج میبرند و حدود ۲۳۰ میلیون کودک دچار کوتاه قدی میباشند. در بررسـیهـای انجـام شـده در کودکان ایرانی شیوع کوتاه قـدی ۲/۱۹ % ،لاغـری ۸/۵ %و کم وزنی ۴/۱۲ %گزارش شده است .
تحقیقات مستمر در مورد فرآوردههای لبنی نشان داده است که همبستگی بالایی بین مصرف این فرآوردهها و سطح سلامتی افراد جامعه وجود دارد. تغذیه متعادل و استفاده مستمر از گروه شیر و لبنیات یکی از پایههای اساسی سلامت کودکان و افزایش دهنده رشد جسمی و ذهنی آنها میباشد. امروزه در اکثر جوامع کاهش چشمگیری در روند مصرف شیر در کودکان دیده میشود، که این روند تامین کلسیم مورد نیاز کودکان را با مشکل مواجه خواهد ساخت؛ خصوصا این که بیماری پوکی استخوان (Osteoporosis) به طور قطع با دریافت کافی کلسیم در سنین کودکی و نوجوانی ارتباط دارد. در واقع کلسیم از شایعترین کمبودهای املاح غذایی است و شیر بهترین منبع تأمین آن است. در صورت کمبود کلسیم ، بدن کلسیم مورد نیاز خود را از استخوانها برداشت میکند و با ادامه این روند احتمال ابتلا به پوکی استخوان در افراد افزایش مییابد.
با وجود تمام اطلاع رسانیهایی که در زمینهی اهمیت مصرف لبنیات به خصوص در سنین کودکی و نوجوانی وجود دارد، میزان مصرف آنها به دلیل طعم و مزهای که غالباً مطابق با سلیقه کودکان نیست کم بوده و عموماً کودکان میل و رغبت بیشتری به مواد غذایی کم ارزش دارند. این خوراکیها معمولاً نه تنها ارزش غذایی ندارند بلکه میتوانند با داشتن رنگها مصنوعی، اسیدهای چرب ترانس و مقادیر بالای شکر یا نمک بسیار زیانبار نیز باشند.
مجموعه کارخانجات دنون از سالها پیش در زمینهی تولید محصولات لبنی باب طبع و سلیقه کودکان، نوجوانان و جوانان فعالیت کرده است. در حقیقت ایدهی اولیه تاسیس شرکت جهانی دنون در فرانسه، افزایش مصرف لبنیات بین کودکان و تامین رشد و سلامت آنها بوده است. محققین و کارشناسان تغذیه این شرکت همواره سعی میکنند تا با تحقیقات و آزمایشهای مختلف تلاش میکنند محصولات لبنی خوش طعم و سالمی تولید کنند که بتواند در سبد غذایی کودکان، نوجوانان و حتی جوانان قرار گیرد. برای اولین بار در سال ۱۳۸۶ دسرهای قاشقی دنت وارد بازار ایران شد و با استقبال جامعه جوان کشور روبهرو شد. پس از یک دوره رشد سریع محصولات دنت در بازار ایران، شرکت دنون لبنی پارس مصمم به تولید داخلی محصولات دنت در ایران گردید و در پی آن در سال ۱۳۹۰ کارخانهای کاملا مطابق با استانداردهای جهانی دنون در سراسر جهان توسط شرکت دنون لبنی پارس احداث و کار خود را در قزوین آغاز نمود. با احداث این کارخانه در ایران محصولاتی دیگر نیز تولید و عرضه شد. در این بین به تازگی دنت پاپ که دسری شیری در طعمهای محبوب کودکان میباشد پس از بررسیهای محققان بازار و کارشناسان تغذیه، تولید و وارد بازار شدهاست. ایران از جمله معدود کشورهایی است که شرکت دنون لبنی پارس در آن محصولی مختص به کودکان تولید و عرضه کرده است. دنت پاپ در بسته بندیهای رنگی در طعمهای کاکائویی، توتفرنگی و موزی در سراسر فروشگاههای زنجیرهای کشور عرضه میشود و این روزها از جمله خوراکیهای محبوب کودکان به حساب میآید. این دسرهای خوشمزه توانستهاند در همین مدت زمان اندک حضور در بازار ایران، جای خود را بین کودکان باز کند، با این امید که روزی تغذیه سالم بتواند به عنوان یک فرهنگ صحیح از کودکی آموزش داده شده و به انتخاب همیشگی دوران بزرگسالی تبدیل شود.